geng bloger

nafnag

Thursday, May 13, 2010

memalukan diri sendiri....uwaaaauwaaaaa

hahhaahahhaaha semalam aku tak abis2 ketawa tau....eiiiii tak leh luper tol peristiwa yang memalukan tuh.....korang nak tau tak semalam aku disuruh bos aku ala en wan tuh die suh aku g dbkl kan kg baru tuh.....aku pun g la ngan pia  ala pekerja sementara kat syarikat tue.....aku g ngan dia dgn harapan aku tau la jalan nak g situkan....mmg betul pun pia tau jalan maklum la die nyer utm dekat je ngan situh....die pun masuk la parking....kat situ ader 3 bangunan ....1 bangunan unikl.....dbkl n bank pembangunan....aku ngan pia pun masuk la parking basementaku tak tau lak basement tuh kongsi parking ngn tiga2 bangunan tuh n lift dia lain2 aku pun pg lah naik lift yang nampak dpn mater aku... naik2 aku terus g kat pengawal tuh dengan tak tengok kiri kanan atas bawah aku pun amik pas n pg tingkat 25 mcm en aku g tau la.....carilah pn nani yang en aku kater.....tetibe kan aku tanyer la sorang mamat nie ader tak pn nani kat cnie?...than die cakap pn rosnani ker ....aku terus cakap yer.....pastue dia tanyer dik nak cari aper....aku mule lah pelik biler die tanya macm tue aku dah rase lain dah....aku pun ckap la plan yang en rashid nak tuh kak pn ker die pun pelik jer dia tanyer plan aper aku pun ngan selamber cakap la plan umah sekali dia kater mcm ni daaaaa....
                                              dik kat cnie bukan wat plan umah dik.....
                                              cnie  bank pembangunan tak dek lak...
aku malu gler rase mcm nak cabut je kepale.....adui.... aku ngan pia nagan selamber cakap k sorry ea salah tempat.......ya ALLAH tuhan saje tau aku nyer perasaan nak gelak da menangis pun ader.....aku ngan pia pun terus kan la pejuangan kami.... aku pegi la bangunan dbkl sebelah die....tahn naik tingkat 25 aku jumper la sorang pakcit nie tau aku tanyer la en tupang tanyer nani ader tak keje kat sini  so die kater nani kat tingkat 21 ader la, cnie tak dek namer nani... aku ngan pia pun turun la tingkat 21.....than tanyer la satu mamat nih en, nani keje kat cnie ker...than die kater ader namer nani aku pun pa lagi lega gila rase tp ..........
dlm ati aku mamat nie da tp2 la pulak.....tp pn nani tak dek skunk nie datang bekenaan ngn projek aper ek... aku pun ckp la projek dato...... sekali die kater tak dek lak projek tuh.... aku kater la en aku dah kol pn nani so mamat tu lak kol terus pn nani tuh n tahn die suh aku ckap...so die kater bg no en aku aku pon bg la lepas tue aku terus blah n kol en aku , aku tanyer die name penuh puan nani tue die lak tak tau dlm ati aku ih dah abis mencarut dah... die suh aku g tingkat 25 cari pn nani balik...die ingat aku ni aper bola ker... baling cnie sane....aku pun g korang nak tau rupe2 nyer bkn nani namer die noni....aku geram betul ngan bos aku tuh...hampeh...

1 comment:

Jue_Da (^_^) said...

hahhahahahaa...nseb bek jln blk umh x sesat..wakakkaa