geng bloger

nafnag

Monday, July 26, 2010

my new life in kliuc....

waaaaa lamer tol aku tak tulis blog nie kan.....misss giler kat blog aku nie....
skunk aku ader life baru tau.....aku dah kembali ker student life....alhamdulillah sambung study kat kl....tp kat kliuc je la....aku toll2 tak dek time nak update blog aku....bz giler kat cnie...first day masuk cuak giler raser.....hahahah dah ar first time aku kene orentasi....lawak kan budak degree pon kene orentasi tau......aku biler pk lawak giler dow....hahahaaaaaaa penat giler orentasi week tue tau....tp best tak yah nak cakap la mmg takkan luper sampai biler2......emmm pasal asrama lak aku mmg suker giler tempat die bilik pon 2 org je mmg tak dak la orang nak menyemak bilik aku je kan.....hahhahaha first aku nak g wat examtion memang aku tension giler tau,.. admin die tak yah ckp la mmg lembab nak mampos... lagil2 si siti tuh...hadoyai mmg aku agin kan.....
dah ar dpat ckit je examtion.....aku sakit ati giler...mmm siti tue mmg pilih kasih giler tau.....eeeeeee sakitnyer ati.....emmm tp first keleas aku aku mmg puas ati giler,.... sikit je dak kelas bleh la tumpu perhatian cikit.....hmmmm acturely mmg best ar kat cnie....