geng bloger

nafnag

Wednesday, January 27, 2010

kisah dunia artis






adui....korang nak tau tak aku tengok video kat fb fahrin ahmad ala yang pelakon tue....aku cedih lak dengar die difitnah la kot tp cian die kan mcm maner leh difitnah teruk mcm tue jarang tau laki nangis......laki aku pun tak ngangis.....aku nak uploud video tue tp tak taumcm mane so ak load pic je la...hehehe blik citer fahri td aku pun fening la fening tak tau mcm maner laki nie kene tuduh....linda onn pun satu yang g tuduh fahrin tu naper cian die tak baik tau main tuduh2 tau...nanti dose...scha tu ingat die cantik ker...hehehe mmg cantik pun...ala biasenyer org cantik nie perangai die agak buruk la tp aku tak ckp sesape ea bukan scha or linda...jangan saman tau...huhuhuhu fahrin kiter rase la kan die kene couple ngan org bukan artis la....tp buan aku nak tau ramai peminat die yang suke kan dia so belum kenal belum tau kan...at list fahrin kenal la dulu....hahha aku nie dah mc paparadzi dah......

Monday, January 25, 2010

appy anivesery untuk kami...

b muke tue....
hehehhe suke suke...ari nie dah cukup 1thn 9bln kiterorg couple tau....wish we alll bahagia tau...tak nak byk gaduh2 tau...hehheheeh best sgt rase...sgt sukar tau nak sampai 1thnn...byk sgat dugaan yang aku kene tempuhi....susah nak campai tahap serious mcm nie...emmm aku gile tak sabo nak kawen cepat2...hehehe(gatai) tp duit tak masyuk lagi lagipun kami masih study msg2 ader tanggungjwb lg....

Tuesday, January 19, 2010

MIDNIGHT AT TELUK CEMPEDAK..

cdih giler semalam....

gile semalam aku kantoi ngan bf aku gile2 punye gaduh ...nak mapos sgt rase sbb aku syg gile kat dier tau...tak tau naper aku tkt sg semlm aku bkn tkt aper aku tkt kehilangan die je...tak lengkap tul kehidupan aku tanpa dier rase... eeeerrrkkk aku pikir semalam dah tak dpt diterskan lagi hubungan kami nie tp aku tau dier masih sygkan aku ikhlasnye ati die syg aku hanye die je yang tau aper yang aku tau cume keikhlasan ati aku sepenuhnye utk die....aku tau skunk kepercayaan die dah hilang terus dr aku w`laupun die ckp die cume kurang je tp aku dpt rase yang die mmg tak percaye aku n syg die kat aku pun dah berkurangan....keindahan dunie cinte aku skunk mesti dah tak seindah dulu kan....[aku tkt die bls aper yang aku wat kat die]aku nak sangat sehidup ngan die sampai bile2...ALLAH ko berilah aku kehidupan yang bahagia bersama mohd bahri fikri baharum....

Wednesday, January 6, 2010

secound keje....

adoi cambung buat umah pakcit nie lagi bocan2 nak muntah tengak drowing tau....tau tak ari nie aku windu sgat kat pakwe aku......rase nak suh die dtg k.l skung gak tp nak wat mcm maner tanggungjwb aku kat cnie banyak lg.....emmm ari nie aku mkn tosei je tau nak diet ckit....aku nie gemuk sgt nanti tak dek owg nak kwn ngan aku mlu lak kwn2 aku yang kwn ngan aku nanti....arie nie aku nak blik n nak tengok citer cinte balqis wajib tol aku tengok citer tue...hehehe ok lah akue nak sambung keje lak nie....

semalam fierst day aku keje in rashid kader arkitek

semalam aku tak cempat nak tulis blog tau...tau tak first day aku keje bowing sangat maner tak nyer setengah ari main facebook...adoi.... memang nak muntah tengak facebook je kan....pastu pukul 2 lepas lunch en.rashid pun masuk die bg aku keje belambak gile...td nak muntah tengak facebook skung nak muntah tengak drawing lak huuhihuhihhu best gak keje kat cnie nak tau tak dieorg tak bagi pangil dieor en tau dieorang suh pangil uncle mcm family tau kat sini....best semua tak kedekut ilmu semua aku tanyer semua dieorang ajar.....tp tak leh ckp jugak maklum la br first day kan.... first projek aku kene wat kayangan height rumah banglo pakcit maner entah bapak nyer besar umah nie dah ar kene wat elektrikal.....aku dah ar tak berape nak mahir.....aku try je...hentam2 je janji jadi.....dah ar aku geram g lunch bapak mahalnyer padahal kedai mamak je nasi nagn ayam n sayur ckit die bantai 10hinggit blum air lagi mau 11.50 aku kene semlm....baik aki mkn kad mcd ke kfc ke best sikit bru puas ati aku....baru la aku tau mak bapak aku kuar duit n carik duit betape seksanyer.....huhuhuhuhu balik pulak aku ngan aimi bazilah ciap kene halau lagi dari opis dieorg suh kami blik awl....best giler dapat gak aku tengak cinte balkis tau....ka lah ku nak tulis untuk ari nie lak....