geng bloger

nafnag

Thursday, November 26, 2009

bosan ner ary nie....

bosan ar ari nei...aku tak tau nak wat aper...aku dah buntu gler ar ....tggu papa aku tak sampai2 lg dah ar tinggal sorang2 dlm bilik...papa biase la janji mesti lambat...emmm aku kat dlm bilik nie tulis blog je la....huhuhu tq tau sudi dengar rintihan hati aku....huhuh waaaaaaaaaaaa..

Thursday, November 19, 2009

dunia aku dan dia....


pic nie before couple n before mama tegur suh di cut die punyer rambut..
aku kenal die waktu aku sekolah rendah g tp kenal gtue2 je ar....pastu aku ngan die lost contact..then kiterorg jumpe balik waktue kat mega mall...huhuhu tp waktu tue die nak kenal ngn adk aku then dieorng couple....ati ak nie waktu tu suke dah kat die tp tak ar beria sgt coz aku pun dah der bf kan.... after dieorg clash aku stay kawn nagn die tp aku tak clash agi ar...die ader gak hint2 kat aku(phm2 je ar hint aper hehehe)tp bg aku aku perlukan seorg je laki dlm idup aku...aku nie tak reti ar nak couple ramai2....citer aku ngan ex aku aku mesti citer ngan die tau...mungkin aku ader jodoh kot ngan die aku clash....tak lamer tu aku terime dia...kiter org start cople 26 apr 2008 hubungan kiterorg skunk dah ampir 2 thn tau tp banyak sgt dugaan... ngan adk2 tak suker lg tp perent aku ok je but stay in tapis tau....maslah kami hanya ader adk yang tak suke...mula2 ok je tp after that become tak ok lak... entah dugaan bercinta kan....

Monday, November 9, 2009

permulaan dunia ku...


name aku aimi noorliyana shazwani...thats is long name but you all bleh panggil aku aimi or emy...just a simple name right...aku nak wat blog nie sebahagian dari hidup aku...aku ni simple but not beautiful...acturely aku nie stay student now...hidup aku nie penuh ngan dugaan...org panggil dugaan hidup..aku di besarkan di kuantan but lahir di ipoh...papa n mama aku always bz tau...so hidup aku kene banyak berdikari...aku suker hidup nie...hidup lg banyak dugaan lagi banyak aku pelajari tau..aku nak kenal ngan erti hidup tp aku baru tahu ckit je...